Groepsaccommodatie Tjonger Delfstrahuizen (Friesland). Groepsaccommodatie en Zeilbotenverhuur.

Telefoon: 0514-541259. BGG: Rik Venema, 0653616276

Accommodatie

De keuken is ruim opgezet en geschikt voor het koken voor grote groepen. In de keuken bevindt zich een zithoek, twee koelkasten, een kelder, een vierpits gasfornuis, een 2-pits gasfornuis met grote branders, een combimagnetron, een vaatwasser en een koffiezetapparaat (Bravilor, filters aanwezig). Het  keukenblok is voorzien van twee spoelbakken en warm en koud water. De keukeninventaris bestaat uit een grote diversiteit aan  pannen en gebruiksvoorwerpen om het eten te bereiden.

Vaatdoeken, theedoeken, afwas- en schoonmaakmiddelen, toiletpapier, pedaalemmerzakjes en vuilniszakken  dient u zelf mee te nemen.

 

 

Het dagverblijf is voorzien van een bar met barkrukken, een loungebank en diverse andere zitjes. Het staat u echter vrij om met de aanwezige tafels en stoelen het dagverblijf naar eigen inzicht in te richten.  Voor het eten met grote groepen kunt u gebruik maken van losse tafelbladen met schragen. Vanuit het dagverblijf is het terras bereikbaar.  Het terras is voorzien van terrasstoelen, een houtskool barbecue en een vuurkorf.

Op het terrein rondom de accommodatie is voldoende ruimte voor buitenactiviteiten met, onder andere, een veldje voor balspelen met een volleybalnet. Op het terrein is ook parkeergelegenheid.
In de gehele accommodatie is gratis WIFI beschikbaar. Roken is niet toegestaan.

 

 

IMG_9516a  

De twee slaapzalen zijn ingericht met stapelbedden. 1 slaapzaal is ingericht voor 18 personen, de andere voor 14 personen. Op verzoek kunnen wij u ook nog een extra 2 persoonskamer ter beschikking stellen. Elk bed is voorzien van een kussen, matras en matrasovertrek. Dekens zijn aanwezig. U dient zelf een kussensloop, een hoeslaken of matrasovertrek en een slaapzak of dekbed mee te nemen en te gebruiken.

Het gebruik van etenswaren op de slaapzalen is niet toegestaan.
De wasgelegenheden hebben elk een grote wasbak met meerdere kranen, twee toiletten en een douche.

Slaapzaal 1 Slaapzaal 2