Tjongerpad 14, 8508 RK Delfstrahuizen

Huisregels

Huishoudelijk Reglement Groepsaccommodatie Tjonger

Algemeen:

Dit huishoudelijk reglement omvat regels betreffende onze accommodatie en haar omgeving

Niemand zal moedwilllig iets beschadigen in de accommodatie, toch kan het iedereen overkomen dat er eens iets kapot gaat. Wij stellen het zeer op prijs als u ons eventuele schade snel meldt, zodat we er niet pas na uw vertrek achter komen. De accommodatie wordt op gebreken en ontbrekende zaken gecontroleerd voordat nieuwe gasten arriveren.

Schade

De huurders zijn aansprakelijk voor schade die door hen, medehuurders of gasten is onstaan. Bij schade die de borg van € 250,00 te boven gaat, zal de verhuurder rechtstreeks met de huurder contact opnemen om samen tot een oplossing te komen en (eventueel via uw WA-verzekering) tot een vergoeding van de schade zien te komen.

Roken

Voor de gehele accommodatie geldt een rookverbod. Aan de (buiten) rokers het verzoek om peuken voor vertrek te hebben opgeruimd. Indien er geconstateerd wordt dat er in de accommodatie gerookt is zullen er schoonmaakkosten ter hoogte van €150 in rekening gebracht worden.

Meubilair:

Het binnenmeubilair mag niet naar buiten worden verplaatst. Bedden op de slaapzalen niet verplaatsen in verband met schade aan de vloeren.

Slaapzalen en bedden:

Om ongedierte te weren geen etenswaren bewaren of nuttigen op de slaapzalen. Doet u de lichten aan op de slaapzalen kijk dan eerst of de ramen dicht zijn. Dat houdt de muggen buiten. Omdat er na u ook weer gasten op de bedden liggen dient u te allen tijde zelf een kussensloop en een hoeslaken of matrasovertrek mee te nemen en te gebruiken. Óók als u een slaapzak gebruikt. Ieder bed is geschikt voor één persoon.

Sanitair:

Onze sanitaire voorzieningen zijn niet aangesloten op het riool. Wij beschikken over sceptictanks. Het is dan ook niet toegestaan om bijtende stoffen zoals chloor e.d. te gebruiken voor het reinigen van de toiletten. Maandverband, tampons e.d. deponeren in de daarvoor bestemde afvalbakjes. Bij eventuele verstoppingen zullen de kosten voor het ontstoppen van de leidingen op u verhaald worden.

Geluidsoverlast:

Wij verzoek u na 23.00 uur geluidsoverlast te voorkomen, aangezien wij op goede voet met de buren staan en dat graag zo willen houden. Na 23.00 uur mag er geen geluid meer hoorbaar zijn buiten de erfgrenzen van de accommodatie. Indien u zich ‘s-avonds buiten bevindt, op het terras of misschien naar of bij de haven, dient u ook rekening te houden met de omwonenden. Er is een muziekinstallatie aanwezig. Het meenemen en gebruiken van eigen geluidsversterkende apparatuur in of bij de accommodatie is niet toegstaan. Indien u overlast bezorgt voor omwonenden, zoals het niet respecteren van de nachtrust of algemeen geldende gedragsregels, dan heeft de verhuurder het recht de overeenkomst met onmiddellijke ingang op te zeggen en de huur en medehuurders de toegang tot de accommodatie te ontzeggen, dit zonder restitutie van huurgelden en borg.

Omgeving:

Onze accommodatie ligt in een klein buurtschap, Zevenbuurt. In deze buurt wonen, werken en recreëren nog meer mensen. Respecteert u s.v.p. ook de gedeeltes die niet bij onze accommodatie horen. Er staan vaak hekken en borden die aangeven dat het gedeelte dat u wellicht wilde betreden privé-bezit is. Weilanden zijn niet vrij toegankelijk. Als er geen vee op loopt moet het gras groeien.

Boten en haven:

De boten en de steiger zijn alleen bestemd voor onze gasten die ook daadwerkelijk onze boten of een ligplaats hebben gehuurd. Wij vragen u dan ook om deze niet te betreden. Het bij de haven behorende grasveldje staat wél geheel ter beschikking van onze gasten.

Schoonmaak:

De accommodatie moet tijdens uw verblijf door uzelf schoongehouden worden. Na afloop van een huurperiode dient het pand veegschoon en opgeruimd opgeleverd te worden.
Wanneer u zich aan bovenstaande regels houdt helpt u ons om u een prettig verblijf in en bij onze accommodatie te hebben.

Rik en Martijn Venema
phonemap-markersmartphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram